Tredje gången gillt?

Min första operation skedde i samband med förlossningen. Den andra operationen skedde elva månader senare. Imorgon är det dags för den tredje operationen.

För en stund sedan ringde pesonal från avdelning 72 på Södersjukhuset. Hon meddelade att de vill ha mig där klockan tio imorgon bitti, även om jag hade operationstid något senare. Så nu vet vi det.

Jag har varit så upptagen med jobb och mitt föräldraskap att jag knappt hunnit tänka på operationen. För en person som jag, med ett visst kontrollbehov, så är det rätt skönt att inte ha ägnat det större tanke. När jag väl har tänkt på det så har jag hela tiden intalat mig själv att den här gången kommer det att bli bra, tredje gången gillt helt enkelt! Under den senaste veckan har det dock varit svårt att undvika tanken, eftersom jag behövt berätta för mina elever att jag ska vara borta samt behövt förbereda för min vikarie. Så nu ska det faktiskt bli skönt med lite “ledigt”.

Nu är allt som återstår att packa en liten väska, duscha (idag och imorgon) samt sammanställa alla frågor jag kan tänkas ha. Jag tänker främst på  frågan om “utgångsdatum” på rekonstruktionen, ska bli intressant att höra vad svaret blir.

Advertisements

2 thoughts on “Tredje gången gillt?

  1. Härligt. Lycka till nu och vi vet ju att det kommer att bli bra. Allt annat är otänkbart. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s